Ontmoet alle Bibliothekers van bib Grimbergen!

 

Vanessa

 

Vanessa

Een schip zonder kapitein is gewoon een doelloos ronddobberende plank. Aan het roer van onze bib staat dus een sterke vrouw, die er – met een hoofd voor cijfers en een gezonde dosis humor –  dagelijks in slaagt alle neuzen van haar divers team in de juiste richting te zetten.

Ingrid

 

 

Ingrid

Wie het spoor van origamikikkers en veelkleurige bibmonsters volgt, komt vanzelf terecht bij dit creatieve knutselbrein. Zij houdt al 40 jaar met veel enthousiasme de jeugdafdeling recht en weet dus als geen ander waar je ‘dat ene boek voor die boekbespreking van morgen’ kan vinden.

Marijke

 

 

Marijke

Deze bescheiden drumster en bassist zorgt voor de muzikale noot in onze bibliotheek door zich elke dag weer te ontfermen over de cd-collectie. Ook het aaneenkleven en versturen van IBL-pakketten valt binnen de expertise van deze rasechte rocker.

Jozefien

 

 


Jozefien

“De naam is Fien. Joze Fien”. Dit handige koekjesmonster is de filmkenner binnen ons team en zorgt voor een dvd-collectie waar zelfs Netflix jaloers op zou zijn. In haar organisatorische handen kan bovendien ook de Jeugdboekenmaand jaarlijks in alle rust chillen.

Kathleen

 

 

Kathleen

Met het organisatievermogen van een weldoordachte mandala beheert deze horrorfanaat onze volwassenenafdeling. Niet alleen zorgt zij ervoor dat alle 18-plussers kunnen genieten van de allernieuwste boeken, maar ook schudt dit ideeënmonster regelmatig een geweldige lezing of activiteit uit haar mouw.

Carla

 

 

Carla

Deze vrolijke spring-in-‘t-veld kan je spotten in de jeugdigste hoeken van onze bibliotheek, alwaar zij zowel uw jongste spruiten als puberende snotapen van nieuw leesmateriaal voorziet. Ook de anderstalige romans worden door deze polyglot netjes in het gareel gehouden.

Karolien

 

 

Karolien

Dit administratief manusje-van-alles is de nieuwste aanwinst van onze bib en meteen ook het logistiek genie in ons midden. Tevens zorgt zij ervoor dat alle tijdschriften steeds probleemloos hun weg naar de rekken vinden, zodat u telkens opnieuw kunt genieten van uw favoriete “boekskes”.

Ken

 

 

Ken

Hoe zullen we het zeggen? Als enige haan in ons kippenhok, staat deze communicatiespecialist wel zijn mannetje. Niet alleen vindt hij steeds de juiste woorden om over onze digitale media te gieten, maar ook bij technische problemen komt deze computerfanaat vaak met dé oplossing op de proppen.

Myriam

 

 

Myriam

Aan het hoofd van onze Thuisdienst vind je deze sociale energiebom. Dagelijks is zij druk in de weer om ervoor te zorgen dat ook degenen die wat slecht te been zijn, de kans krijgen om zich neer te vlijen op hun sofa met een goed boek in de hand.

Joan

 

 


Joan

Wanneer je een engelenstem door onze gangen hoort galmen, weet je dat Joan aanwezig is. Begeleid door de nodige melodieën staat deze Assepoester in voor de properheid van onze bib.

Carine

 

 


Carina

Al meer dan 25 jaar – en met altijd iets interessants te vertellen – zorgt deze veteraan ervoor dat onze bibliotheek er te allen tijde spic en span uitziet.

Olaf

 

 


Olaf de Giraf

Vanuit hogere regionen ziet onze huisgiraf er dagelijks op toe dat alles steeds vlekkeloos verloopt.