De schat van Vlieg

Campagnebeeld schat van Vlieg

Zie jij wat ik zie?

Psszzt! Wist jij dat er in Strombeek een schat verstopt ligt? In 2021 draait bij Schatten van Vlieg alles rond het - coronaproof - thema ‘zie jij wat ik zie?’.

Dus zie jij wat anderen niet zien? Word je graag uitgedaagd? Of wil je de bib en het CC eens vanuit een ander perspectief bekijken?

Loop dan eens als schattenjager tussen de boekenrekken en de kunstwerken. Elke opdracht brengt je op een andere plek en leidt je naar de schat van Vlieg.

Hoe ga je van start?

Haal dus snel je oude vergrootglas van onder het stof en ga deze zomer op verkenning in de Bib en het Cultuurcentrum voor een toffe zomerzoektocht.

Welke bizarre boodschap liet onze stoere hamsterpiraat achter op het raam? Wat valt er allemaal te spotten in een duistere bibliotheekgrot? Los samen met Olaf en Vlieg alle opdrachten op en ontdek de geheime code van de schatkist!

Families met speurneuzen tussen 3-12 jaar kunnen deelnemen tijdens onze openingsuren in juli en augustus. Start je zoektocht in de bibliotheek. Deelname is gratis, vooraf inschrijven is niet nodig. Een deeltje van de schattenjacht vindt buiten plaats, dus een regenjas kan nuttig zijn.

Honger naar meer? Check dan zeker eens www.schattenvanvlieg.be.
Onze zoektocht organiseren we in samenwerking met CC Strombeek.


 

Logo Uit met Vlieg