Word jij onze nieuwe leesbegeleider?

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die jonge lezers begeleiden voor Leeshelden!

oproep bib Grimbergen vrijwilliger jeugdwerking

Lees je graag en praat je nog liever met kinderen over boeken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Bibliotheek Grimbergen zoekt enthousiaste leesbegeleiders voor Leeshelden.

Dit doen Leeshelden-begeleiders:

Gedurende 10 woensdagnamiddagen lees je samen met beginnende lezers een spannend of grappig boek. Zo leer je hen spelenderwijs vlotter lezen. Nadien is er tijd voor een spelletje of een knutselmoment.

Goed om te weten:

De nodige boeken en materialen kan je lenen in de bib. Je neemt deel aan een trainingsmoment en krijgt toegang tot de nodige hulpmiddelen en ondersteuning.

Heb jij zin om ons leesteam te versterken? Vul ons online formulier in.

Heb je een vraag over Leeshelden?
Bel naar: 02 267 56 61
mail naar: bibliotheek@grimbergen.be

De oproep is ook te vinden via https://vrijwilligerswerk.be/vacature/40685-word-jij-onze-nieuwe-leesbe…