Uitzonderlijke sluiting wegens werken aan ICT-infrastructuur

foto van boekenrek met melding over de uitzonderlijke sluiting bib Grimbergen

Het gemeentebestuur van Grimbergen besliste om haar serveromgeving te verhuizen voor betere optimalisatie. Dat gebeurt over een periode van verschillende dagen waarop de servers niet beschikbaar zijn. Dit zorgt dus voor een tijdelijke werkonderbreking waardoor wij onze dienstverlening niet kunnen uitvoeren. Daarom zien wij ons genoodzaakt de bib gesloten te houden op volgende data:

• vrijdag 18 september 2020
  • vrijdag 9 & zaterdag 10 oktober 2020

Op maandag 12 oktober 2020 zijn we terug open maar zullen we mogelijk nog onderbrekingen ondervinden.

Heb je materialen in je bezit met als inleverdatum 18/09/2020, 09/10/2020, 10/10/2020 of 12/10/2020, dan verlengen wij deze met 4 weken.
Voor informatie over uw uitleentermijnen kan u terecht aan het infopunt in de bib of op Mijn Bibliotheek via grimbergen.bibliotheek.be.

Nadien staan wij met nog betere connecties voor u klaar!
Wij danken u voor uw begrip en excuseren ons voor het ongemak.