We zijn gesloten van 19/02 tot en met 25/02!

Wij werken aan de omschakeling naar het nieuwe bibliotheeksysteem WISE!

Afbeelding bib Grimbergen sluiting systeem WISE

De bib schakelt over naar Wise, het nieuwe bibliotheeksysteem. Het heeft heel wat voeten in de aarde om alle gegevens uit de oude software over te zetten naar de nieuwe. Bovendien moeten wij de nieuwe software nog een beetje in de vingers krijgen. Daarom sluit de bib enkele dagen.

Wij sluiten vanaf vrijdag 19 februari 2021 dus even de deuren om de omschakeling mogelijk te maken. Op vrijdag 26 februari om 17u00 gaan we terug open en kunnen wij jou nog beter van dienst zijn.

Praktisch:

• Materialen uitlenen, inleveren, verlengen of reserveren is niet mogelijk. Eventuele inlevertermijnen die in deze periode vallen, worden verlengd tot 5 maart 2021.
  • Mijn Bibliotheek-accounts zijn tijdelijk niet beschikbaar. Belangrijk: de leenhistoriek wordt helaas niet meegenomen naar het nieuwe softwaresysteem.
  • Vanaf 1 februari komen er even geen nieuwe exemplaren meer bij in onze collectie. Ook tijdschriften die verschijnen in februari zijn pas beschikbaar in de loop van maart.

• Gesloten Vr 19/02/2021 - Do 25/02/2021
  • Heropening Vr 26/02/2021 om 17:00