Oefen Nederlands tijdens de zomervakantie

promotieafbeelding flyer Nederlands leren

Eindelijk, daar is de zomervakantie! Kinderen kunnen spelen, genieten en veel leuke dingen doen. Wil jouw kind tijdens de zomer ook graag Nederlands spreken, lezen en luisteren? In Grimbergen zijn er heel wat leuke gratis (of heel goedkope) activiteiten waarbij je Nederlands kan oefenen. Download je onze flyer?

afbeelding knop nu downloaden - klik hier

Ontdek het Taalpunt in de bib

In de bibliotheek kan je boeken, magazines, films en cd’s lenen. Er zijn ook computers die je kan gebruiken om informatie op te zoeken. Ken je het Taalpunt? Dat zijn boeken en taalcursussen speciaal voor mensen die Nederlands leren en willen oefenen. Kom dus eens langs! De medewerkers van de bibliotheek helpen je graag! Voor kinderen is een abonnement gratis. Volwassenen betalen € 5 voor 1 jaar.