Heropening bib Strombeek-Bever!

Op 8 juni 2020 zal de bibliotheek haar deuren terug openen, maar rekening houdende met de maatregelen tegen het corona-virus. OPGELET: het is verplicht om een mondmasker te dragen in de bibliotheek!

Aankondiging heropening juni 2020

Vanaf dan kan je terug bij ons terecht voor je favoriete materialen, maar we starten met een beperkte dienstverlening. Om alles in goede banen te leiden zullen we initieel de openingsuren beperken. De hoofdbibliotheek in Strombeek-Bever opent eerst met volgende openingsuren:

maandag t.e.m. vrijdag: 14u - 19u
zaterdag: 10u - 16u

Gelieve bij uw bezoek eerst de materialen die u wil terugbrengen in de inleverbus te steken.

Ontdek alle informatie!

Let op: In de mate van het mogelijke nemen we voorzorgsmaatregelen maar onze materialen zijn niet steriel. Naar de bib komen en materialen uitlenen gebeurt op eigen risico.