Gratis e-boeken op je eigen e-reader

Leen vanaf nu gratis e-boeken bij de bib via het platform cloudLibrary.

Afbeelding e-boeken thuis zetel

Je kan telkens 2 e-boeken tegelijk lenen en die 6 weken lang lezen op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en kunnen overgezet worden naar de meeste courante e-readers.
 

Op ons e-boekenplatform kan je snuisteren in een ruime collectie vlot leesbare fictie en non-fictie voor volwassenen en adolescenten.  De collectie is grotendeels Nederlandstalig, maar je vindt er ook heel wat Engelstalige titels terug. Ben je fan van thrillers, liever iets romantisch of hou je van historische boeken? Er is voor elk wat wils!

Hoe maak ik gebruik van deze dienst?
Om gebruik te maken van de e-boekendienst moet je lid zijn van de bib én een Mijn Bibliotheek account hebben. De e-boeken zullen beschikbaar zijn op tablet, smartphone, computer en de meest courante e-readers zoals Kobo, Tolino en Vivlio. De app van cloudLibrary kan zowel op Android als op iOS gedownload worden. Lezen via de computer kan ook.

Hoeveel e-boeken kan ik uitlenen?
Je kan in totaal 2 e-boeken tegelijk uitlenen en daarnaast nog 2 e-boeken reserveren. Na 6 weken verdwijnt het boek automatisch van het toestel, tenzij je het vroeger inlevert. Verlengen is niet mogelijk, we rekenen geen boetes aan.

Ontdek alle praktische info via de knop:

knop meer info