Internet en pc

In de bib kan je ook op het internet, werken in een tekstverwerker, documenten afdrukken.

Internetpc's

Alle leners die ouder zijn dan 12 jaar kunnen gebruik maken van één van de drie internetcomputers. Wie jonger is dan 12 jaar brengt één van de ouders mee.

Het gebruik van internet is gratis. Je hoeft enkel een geldige lenerspas af te geven aan de balie. Indien er andere bezoekers de computers willen gebruiken dan wordt de gebruikstijd beperkt tot 1 uur per gebruiker. Het internet is beschikbaar tijdens de openingsuren van de bib, maar de computers worden een kwartier voor sluitingstijd uitgeschakeld. 

 

Afdrukken, fotokopiëren en scannen

Documenten kunnen via de internetpc's afgedrukt worden. Elke pagina waartoe je een printopdracht geeft, dient betaald te worden. Je kan ook gebruik maken van ons kopieermachine, met de mogelijkheid om documenten te scannen naar een e-mailadres of USB-stick.

Per afgedrukte pagina betaal je:

  • A4 zwart-wit: € 0,10
  • A3 zwart-wit: € 0,20
     
  • A4 kleur: € 0,50
  • A3 kleur: € 1,00

Ontdek meer tarieven

 

WIFI

Je kunt in de bibliotheek gebruik maken van de wifi-internetverbinding als je een eigen laptop, tablet of smartphone meebrengt. Er is geen wachtwoord nodig om je aan te melden op de wifi, je moet enkel akkoord gaan met het gebruikersreglement.