Dvd
Engels

Legends of tomorrow. Season 4

Brandon Routh (acteur), Caity Lotz (acteur)
Sara en haar team hebben een fout gemaakt met de tijd waardoor de geschiedenis besmet raakt met magische wezens en proberen die fout weer te herstellen.
Onderwerp
Superhelden, Tijdreizen
Titel
Legends of tomorrow. Season 4
Acteur
Brandon Routh Caity Lotz
Taal
Engels
Parallele titel
DC's Legends of tomorrow
Uitgever
Warner Home Video, © 2019
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2018-2019
Speelduur
16 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en Italiaans voor slechthorenden Gebaseerd op de personages van DC comics
EAN
5051888246375

Besprekingen

Seizoen 4 (2018-2019, 16 afleveringen) van een Amerikaanse televisieserie, bedacht door Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer en Andrew Kreisburg, gebaseerd op personages van DC Comics. Spin-off van 'Arrow' en 'The flash'. Met Caity Lotz (The Flash), Brendan Routh (Superman returns), Amy Louise Pemberton (Scorpion) en Dominic Purcell (Prison Break). Sara en haar team van superhelden en antihelden sluiten zich aan bij Ava Sharpe en het Tijdbureau. Door een fout van de Legends met de tijd raakt de geschiedenis besmet met magische wezens uit mythen, sprookjes en legendes. Sara en haar team trekken eropuit om de wereld – en hun nalatenschap – te redden, volgens de bekende formule van de Legends: tijdreizen door historische gebeurtenissen en ontmoetingen met beroemde figuren, met een extra shot magie. Beoordeling IMDb (hele serie): 6,8. David Hogan (hoganreviews.co.uk 10-6-’19): De magische wezens vond ik weinig interessant en dat sommige bijfiguren zoveel aandacht kregen deed een b…Lees verder

Over Brandon Routh

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Brandon James Routh (Des Moines (Iowa), 9 oktober 1979) is een Amerikaans acteur. Hij won voor zijn hoofdrol in Superman Returns zowel de Saturn Award voor beste acteur als die voor opkomend talent.

Routh studeerde aan de Universiteit van Iowa en was te zien in verschillende producties van het Norwalk Theater of Performing Arts. Zijn eerste televisierol was een eenmalige gastrol in de ABC-serie 'Odd Man Out' in 1999. In 2006 debuteerde Routh op het witte doek, toen hij Superman/Clark Kent speelde in Superman Returns en tevens rollen had in de films Karla en Denial.

Routh trouwde in november 2007 met Courtney Ford, een actrice die voornamelijk eenmalige gastrollen speelde in series als How I Met Your Mother, Criminal Minds en Cold Case. Samen hebben ze een zoon.

Filmografie