Smart Café: ontwerp je eigen kaartje

Deze activiteit gaat waarschijnlijk digitaal/online door. We zoeken nog naar een gepaste datum. Houd zeker deze pagina in de gaten.

In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen.

Neem je eigen smartphone en/of tablet en toebehoren mee. Voor deze workshops heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account nodig.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier, via mail (bibliotheek@grimbergen.be), telefonisch (02/267.56.61) of aan het infopunt in de bibliotheek.

Het Smart Café wordt georganiseerd in samenwerking met Archeduc.

Hieronder vind je een formulier waarin je jezelf kan opgeven indien je interesse hebt.

Inschrijvingsformulier