Lezing: Martine Prenen - De gezonde vrouw

Gratis lezing over gezond leven door Martine Prenen!

Hoe combineer je een gezond leven met een lekker gebakje? Martine Prenen, ook bekend als De gezonde vrouw, deelt haar ervaringen in een interessante en speelse lezing!

Martine Prenen heeft een master in gezondheids- en voedingscoach op zak en is auteur van verschillende boeken, waaronder “’Be-time: blij, bewust en budgetvriendelijk leven” en “Forever young: vijftig is het nieuwe veertig”.

Nu brengt ze haar eigen theatermonoloog “De gezonde vrouw”. Hierin neemt ze de toeschouwer mee over het slappe koord dat we allemaal opgaan als we ‘gezonder’ willen leven, maar ons nog willen amuseren en vooral lekker eten. Zo legt ze uit wie er achter je ‘cravings’ zit en hoe je ‘goestingskes’ onder controle kan houden (of niet).

Schrijf je hieronder GRATIS in! Let op: vul het formulier voor elke bezoeker apart in!
Opgelet: wij volgen steeds de op dat moment geldende coronaregelgeving.

Promo lezing Martine Prenen bib Grimbergen
Inschrijvingsformulier
Wil je meerdere tickets bestellen?
Vul het formulier voor elke bezoeker apart even in.