Ish Ait Hamou: lezing en interview

We verwelkomen Ish, regisseur, choreograaf en auteur van Hard hartCécile en Als Je Iemand Verliest Die Je Niet Kan Verliezen. Melissa Giardina is interviewer van dienst.

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid staat helemaal in het thema van 'kracht'. Een uitgelezen moment om auteur Ish Ait Hamou uit te nodigen voor een gesprek over veerkracht, een thema dat bijna als een rode draad door zijn oeuvre loopt.

Promotieafbeelding Ish Ait Hamou in de bib

Auteur Ish Ait Hamou schrijft van jongs af verhalen en is choreografie. Hij omschrijft zichzelf nog het liefst als storyteller en kreeg de kans om in 2015 deel te nemen aan het veel besproken tv programma Terug Naar Eigen Land. Recent verscheen een nieuwe uitgave van Cécile. Het verhaal van hoofdpersonage Djibril, wiens leven door zijn nieuwsgierigheid en kinderlijke enthousiasme op zijn elfde een onverwachte wending krijgt, wordt met prachtige illustraties van Penelope Deltour verder uitgediept in De Tocht van Kareem.

Interviewster Melissa Giardina gaat met Ish in gesprek over kracht en veerkracht, in zijn werk, maar ook in het leven van alledag. Giardina combineert alles wat ze het liefst doet: redigeren, vertalen, moderatie, interviewen, PR en communicatie.

De lezing gaat door in de schouwburg van het CC en een ticketje kost € 5,00.

Koop tickets via CC Strombeek

 

 

 

 

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met CC Strombeek